Tagout gevaren identificatie

Kant en klare tags

Waarschuwingstags
Deze voorgedrukte Lockout-tagout tags worden gebruikt om aan te geven wie een bepaalde vergrendeling heeft aangebracht, voor welk doel en wie geautoriseerd is om de 'lockout' te verwijderen of te wijzigen. De tags zijn vervaardigd uit een soepel polyester dat bestand is tegen water, olie en extreme temperaturen. Het oppervlak is makkelijk beschrijfbaar met stift of pen.

Altec LOTO tag print systeem

Altec standaard tags in 12 kleuren
De standaard blanco Lockout-Tagout tags zijn vervaardigd uit een soepel kunststof in 12 kleuren. Door de kleuren zijn verschillende gevaren op afstand al te identificeren. Het materiaal is in de massa gekleurd zodat ze nooit zullen verkleuren. De bedrukking is volledig naar eigen inzicht in te richten, denk hierbij aan symbolen, afbeeldingen, locatie codes, persoonsnummers, barcodes etc.

Altec LOTO tag printer
Met deze thermal transfer printer, de TTP-300, creŽert u in een handomdraai uw eigen gepersonaliseerde tags om de Lockout-Tagout procedure van uw bedrijf zo efficiŽnt mogelijk te laten verlopen. De blanco LOTO tags worden op een rol geleverd van 700 stuks en passen perfect op de externe rolhouders achter de TTP-300. Met het inktlint van 300 meter kunt u meer dan 2000 tags printen.

Altec LOTO tag software
Met behulp van het NiceLabel pakket kan er een applicatie worden gemaakt om het printen van de LOTO tags nog eenvoudiger te maken. De Lockout-Tagout procedure kan duidelijk in beeld worden gebracht door middel van verschillende user interfaces die eenvoudig opgezet kunnen worden met het software pakket.

Metalen/hittebestendige tag print systeem

LabeLase 1000 Metalen tag printer
Met de LabeLase 1000 kunt u de metalen tags naar eigen inzicht inrichten en printen. De bedrukking wordt met behulp van een 10Watt CO2 laser in het materiaal gebrand en zorgt daardoor voor een extreem krasvaste bedrukking. De tags worden op rol achter op de printer geplaatst en nemen daardoor minimale ruimte in. De printer is zeer robuust en kan in elke industriele omgeving geplaatst worden.

Extreem sterke metalen tags
Deze metalen tags zijn bestand tegen de meest destructieve omgevingen. Denk hierbij aan het in aanraking komen met chemicaliŽn, extreem hoge temperaturen (tot 1.000įC) of hoge mechanische belasting. De topcoat is zeer krasvast en de bedrukking blijft zeer goed leesbaar. De tags zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar om verschillende gevaren op afstand gemakkelijk te identificeren.

Copyright © 2020 ALTEC industrial identification B.V.

LOCKOUT TAGOUT

Bestel nu: 078-6152033