Lockout Tagout voor elektrische gevaren

Stekkers

Omhulsel voor elektrische stekkers


Het universeel vergrendelingssysteem opent nieuwe mogelijkheden op het gebied van Lockout Tagout technologie. Geen enkel ander systeem kan zoveel verschillende soorten kranen in verschillende grotes vergrendelen. Dit rendabele en flexibele modulaire systeem kan gebruikt worden voor het vergrendelen van grote kleppen, T-hendels en moeilijk te vergrendelen apparatuur. De klem past over gesloten ringen en brede hendels en vergrendelt hendels in open of gesloten stand. Het systeem is vervaardigd uit industrieel staal en nylon voor een lange duurzaamheid en resistentie tegen corrosie en chemicaliën.

Omhulsel voor industriële stekkers


Gebruik het universeel vergrendelingssyteem om vlinderkleppen te vergrendelen: de klem wordt op de vlinderhendels gezet, wat voorkomt dat de trekhendel wordt ingedrukt. De klep kan niet in een andere stand worden gezet.

Onderbrekers

"No hole" onderbreker lockout


Gebruik blokkeerarmen om kwartslagkleppen te blokkeren.

480-600V onderbreker blokkeersysteem


handwielafsluiters kunnen worden vergrendeld door kabelbevestiging te gebruiken met het universele vergrendelingssysteem.

Miniatuur blokkeersysteem voor onderbrekers


Deze kleine blokkeersystemen zijn geschikt voor de meeste Europese automatische zekeringen. Ze worden zonder gereedschap gemonteerd. Met een druk op de knop plaatst u de pinnetjes in de schakelaar om deze te vergrendelen.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste Lockout Tagout?

Wil je meer informatie aanvragen over Lockout / Tagout materialen of heb je vragen over de verschillende procedures?