Lockout gevaren vergrendeling

Hangsloten

Hangsloten met stalen beugel


Deze compacte en lichte sloten zijn bestand tegen extreme temperaturen en chemische middelen. De behuizing geleidt niet en is daarom ideaal voor elektrische toepassingen. De sleutelkern is volledig geïsoleerd waardoor de gebruikers beschermd zijn tegen schokken bij het insteken van de sleutel. Het slot is vervaardigd uit robuust versterkt nylon en heeft een beugel van gehard staal.

Hangsloten met kunststof beugel


Deze hangsloten hebben dezelfde voordelen als de sloten met de stalen beugel met 1 bijkomend voordeel. De kunstof beugel onderbreekt elke vorm van elektrische stroom waardoor deze nóg beter is voor het isoleren van elektrische gevaren.

Aluminium hangsloten


Dit hangslot is licht maar zeer robuust en is bestand tegen chemicaliën en corrosie door de massief aluminium behuizing. De verchroomde geharde stalen beugel zorgt voor een zeer goede vergrendeling.


Stalen hangsloten


De stalen hangsloten zijn vervaardigd uit gelamineerd staal en zijn daardoor bestand tegen extreem fysiek geweld. De stalen lagen zijn afzonderlijk gecoat om voor een zeer goede roestvastheid te garanderen. Ze zijn leverbaar met gekleurde stootrandjes voor identificatie en bescherming.

Hangslotbeugels

Multi-hagslotbeugel


Met de multi-hangslotbeugel kunnen maximaal 6 medewerkers een hangslot bevestigen om een installatie vergrendelen. De beugels zijn vervaardigd uit staal met een vinyl coating en zijn verkrijgbaar in geel en rood om het gevaar duidelijk te kunnen identificeren. Ze zijn leverbaar in 25mm of 38mm uitvoering.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste Lockout Tagout?

Wil je meer informatie aanvragen over Lockout / Tagout materialen of heb je vragen over de verschillende procedures?