Lockout Tagout voor mechanische gevaren

Kogelkranen

Universeel vergrendelingssysteem


Het universeel vergrendelingssysteem opent nieuwe mogelijkheden op het gebied van Lockout Tagout technologie. Geen enkel ander systeem kan zoveel verschillende soorten kranen in verschillende grotes vergrendelen. Dit rendabele en flexibele modulaire systeem kan gebruikt worden voor het vergrendelen van grote kleppen, T-hendels en moeilijk te vergrendelen apparatuur. De klem past over gesloten ringen en brede hendels en vergrendelt hendels in open of gesloten stand. Het systeem is vervaardigd uit industrieel staal en nylon voor een lange duurzaamheid en resistentie tegen corrosie en chemicaliën.

Basissysteem


Gebruik het universeel vergrendelingssyteem om vlinderkleppen te vergrendelen: de klem wordt op de vlinderhendels gezet, wat voorkomt dat de trekhendel wordt ingedrukt. De klep kan niet in een andere stand worden gezet.

Basissysteem + blokkeerarm


Gebruik blokkeerarmen om kwartslagkleppen te blokkeren.

Basissysteem + kabelbevestiging


handwielafsluiters kunnen worden vergrendeld door kabelbevestiging te gebruiken met het universele vergrendelingssysteem.

Basissysteem + 2 blokkeerarmen


Voeg blokkeerarmen toe om het systeem geschikt te maken voor het afsluiten van kogelkranen in half open, open of gedeeltelijk geopende stand.

Handwiel afsluiters

Standaard omhulsels voor handwielafsluiters


De omhulsels zijn in verschillende maten verkrijgbaar om handwielen af te sluiten van 2,5 tot 32cm. Ze zijn vervaardigd uit duurzaam polpropyleen, dit is zeer stootvast, chemicaliën bestendig en bestand tegen temperatuurschommelingen van -30°C tot 150°C.

Universeel kabelvergrendelingssysteem


Vergrendelt onder andere handwielafsluiters, schakelaars en onderbrekers. het systeem is leverbaar met verschillende soorten kabels (nylon of metaal) om aan te sluiten bij de noden van uw bedrijf. De ergonomische handgreep maakt het eenvoudig om een kabel aan te spannen. Dit gemakkelijk te verplaatsen systeem is bestand tegen corrosie, chemicaliën en is zeer stootvast.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste Lockout Tagout?

Wil je meer informatie aanvragen over Lockout / Tagout materialen of heb je vragen over de verschillende procedures?